Tanka om

Jag tror inte det har med LCHF ar for mig. Jag mar illa nu av allt fettet. Kunde inte ens ata min lunch, at bara gronsakerna. Naa, jag far nog tanka om helt… Som Stina tipsade om igar, kanske GI funkar battre for mig. Jag far tanka lite pa det, men jag vill inte se gradde pa ett bra tag nu..!

Forresten, jag har lyssnat pa Monica’s senaste album hela morgonen. Love it! Gillar ni henne, maste ni lyssna pa det. Still Standing heter albumet.

Bild lanad fran Wiki

Advertisements

4 thoughts on “Tanka om

 1. Lina says:

  GI är faktiskt väldigt bra måste jag säga. Och man behöver ju inte följa det strikt till hundra procent. Och det där med pasta och sånt, man kan faktiskt äta det!!!
  Men en fråga, varför följer du inte bara tallriksmodellen??

 2. Lina says:

  Ja, det förstår jag mer än väl =)
  Men jag tror du fixar detta Pillus. Jag tror att genom att bara skippa socker och fett så går man ner. Och om man rör på sig,och det läste jag att du gör =)

 3. Jag forstar dig helt. Utan att ens ha testat LCHF sa kan jag lova att det inte ar for mig. Sa fort jag ater mer fett an vanligt sa borjar jag ma illa och far till slut magkatarr. Hemskt!

  Det jag vet om GI ar att man i borjan drar ner ratt mycket pa kolhydrater for att sedan borja ata ratt kolhydrater. Vet inte hur bra det fungerar men jag som ater valdigt mycket langsamma kolhydrater mar bra av det.

  Lycka till! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s